– Kakaós piskóta torta betöltése csokoládé krémmel, a betöltés gyakorlása és megtanulása a tökéletes torta forma eléréséért, hűtés
– kb. 1 órás cukrász bemutató a csokoládé dekorációs elemek készítéséről
– A spinelős technika ismertetése és bemutatása, gyakorlása
– Csoki szivar, csoki legyező készítése, csoki rács, amelyek a torták oldalának vagy tetejének klasszikus és igényes díszítései
– Buborékos csokoládé dekorációk, csokoládé lapok készítése
– Plasztik csokoládéval való munkák és díszítési lehetőségek
– Szúrt csoki virágok, csoki levél, csoki spirál díszítések bemutatása, elkészítése
– Csokoládé formák öntési technikái a gyakorlatban, színezéseik
– Díszítő elemek és elkészítésük technikái, csokoládé hajtás
– A csokoládé torta bedíszítése az elkészített csokoládéból készült dekorációs elemekkel
– Hibák javítása, fotózás, dobozolás
– 1 db saját készítésű csokoládé torta elvitele