Royal Icing, azaz glazúr technikák a gyakorlatban (minitorta készítése és díszítése)

A tanfolyam tematikája

-Piskóta torta betöltése vaníliás, epres vagy fehércsokis vajkrémmel , hűtése, burkolása, bevonása, bevonók színezése, a burkoló anyagokkal való munka gyakorlása

– Az íróka anyagának összeállítása

– kb. 1 órás cukrász bemutató a glazúr technikákból

– Szilikonos mintanyomás, tortadíszítő alap motívumelemek megismerése

– Színezés, színes glazúr technikákkal való díszítés

– Stencil technika a gyakorlatban

– Díszítő írás gyakorlása, felülírásos glazúr technika, különböző motívum elemek írókázása

– A minták kihúzása, színezése, glazúr technika gyakorlása, a torta külső díszítése a bemutatott és gyakorolt technikákkal

– Hibák javítása, fotózás, dobozolás

– 1 db saját készítésű torta elvitele 

                     Velünk mindenki nyer!

   Pörgess és játssz velünk a kedvezményedért!

  • Egy email cím megadásával csak egyszer forgathatsz!
  • A kipörgetett kedvezmény más ajánlatainkkal nem vonható össze!
  • Egy kurzusra csak egy kedvezmény használható fel!
Pörgetek
Az adatvédelemre vonatkozó szabályzatot elfogadom és hozzájárulok a hírlevél küldéséhez.