Glazúr díszítések és technikák kurzus

Glazúr technikák a gyakorlatban avagy…a Royal Icing rejtelmei

Szeretnéd megtanulni és gyakorolni a nagy kézügyességet feltételező glazúr díszítő technikákat?

Igazán elegáns és exkluzív tortákat szeretnél készíteni, és díszíteni ezzel a csodás technikával?

Szeretsz különleges tortákat készíteni?

Esetleg szeretnéd új, egyedi díszítési technikával színesíteni eddigi tudásod?

Ha igen….

Akkor gyere hozzánk akár kezdőként is, és pontos útmutatás és segítség mellett megtanulhatod a glazúr díszítés technikáját.

A glazúr burkolat elegánssá, egyedivé varázsolja a tortát, és igazán különleges díszítést tesz lehetővé.

A sikerélmény pedig nem marad el, mivel kurzusunk végén egy saját kezűleg díszített tortával távozhatsz oktatásunkról.

Itthon újdonságnak számít, de majd 170 éves angol és francia hagyományokra vezethető vissza a glazúrozó technika kialakulása. Tortadíszítő kurzusunk mind tanulni vágyó hobbicukrászoknak,mind repertoárjukat bővíteni szándékozó cukrászoknak szól mestercukrászunk vezetésével.

A royal icing vagy magyarul az íróka egyike azoknak a tortapraktikáknak, melyekkel pillanatok alatt csodálatos és egyedi sütiket varázsolhatunk akár házilag is. 

A royal icing főleg minták készítéséhez, virágdíszek alkotásához használatos, és mivel teljesen keményre ki lehet szárítani, akár egy év elteltével is felhasználhatjuk elkészült díszeinket!

 Az elkészítéséhez csupán három hozzávalóra van szükségünk: egy tojásfehérjére, 25 dkg porcukorra, melyet korábban átszitáltunk és 1-2 csepp citromlére. Ha színezni szeretnénk, gél vagy por alapú ételfestékkel színezhetjük a legegyszerűbben.

Glazúr, íróka vagy royal icing? Az alapanyagot többféle célra is fel lehet használni. Állagától függően készülhet belőle vékony áttetsző bevonat, vagyis glazúr. Amennyiben sűrűbb, és jól fedő, akkor ez a terülő máz. Ezzel süteményeket, tortákat lehet bevonni, vagy akár egyedi dekoratív kiegészítőket is készíthetünk belőle. Ezeket hívjuk glazúr rátét elemeknek. A töményebb állagú anyag pedig írókázásra alkalmas, Talán azért is hívják az angol területeken royal icing-nek, mert fenséges és elegáns díszítéséket lehet készíteni ezzel az anyaggal.

kiknek ajánljuk?

-Szeretik a kreativitást és az aktív, alkotó kikapcsolódást.

-Szeretik az aprólékos,kézügyességet kívánó munkát.

-Néhány órára el kívánják ereszteni a fantáziájukat.

-Kíváncsiak mennyi kreativitás rejtőzik bennük, mire képesek.

-A technikákat egy profi mestercukrásztól szeretnék ellesni.

-Akik szeretnék az elsajátított tudást kamatoztatni otthoni vagy akár munkahelyi körülmények között is.

A képzés alapja a gyakorlat, ezért kis létszámban, maximum 8-10 fős csoportokban zajlik az oktatás, hogy minden résztvevő biztos alapokat szerezhessen a tortadíszítés területén. 

Elsősorban felnőtteknek ajánljuk, családok esetében 14 éves kortól, ügyes kézügyességű gyermekeket is szeretettel várunk.

A képzés ára tartalmazza az elkészült tortát, tortadíszeket és azok csomagolását, valamint minden szükséges alapanyagot, a kötény és eszközeink használatát. 

Oktatásunk alatt korlátlan üdítő és ásványvíz  fogyasztás, kávé és forró csokoládé fogyasztása rendelkezésedre áll.

Sok szeretettel várjuk a tanulni vágyó hobbicukrászokat, háziasszonyokat, cukrászokat, kézműves édességeket kedvelőket! 

Ajándékozz utalványt!

MEGNÉZEM

A tanfolyam ára: 19.900,- Forint

A tanfolyam tematikáját itt olvashatod

MEGNÉZEM

A tanfolyam időpontjai

Jelentkezz most!

Utaló fél neve, címe, cég esetén adószám. Átutalásos számlát csak az utaló fél nevére tudunk kiállítani.

                     Velünk mindenki nyer!

   Pörgess és játssz velünk a kedvezményedért!

  • Egy email cím megadásával csak egyszer forgathatsz!
  • A kipörgetett kedvezmény más ajánlatainkkal nem vonható össze!
  • Egy kurzusra csak egy kedvezmény használható fel!
Pörgetek
Az adatvédelemre vonatkozó szabályzatot elfogadom és hozzájárulok a hírlevél küldéséhez.