női táska formatorta kurzus tematika

  • Bemutatkozás, regisztráció
  • A tortaburkolás technikája, alapdíszítések kiszúrókkal, márványozás.
  • Alapanyagok, eszközök bemutatása, és azok profi használata
  • Általunk sütött piskótákat speciális krémmel megtöltünk, majd krémmel bevonunk.
  • Hűtés után a táska forma kialakítása, a piskóta formázása
  • kb. 1 órás cukrász bemutató a díszítési technikákról és lehetőségekről
  • A továbbiakban a tortát burkolóanyaggal burkoljuk, textúrázzuk, majd tetszés szerint díszítjük. Különös figyelmet fordítunk a fondant gyűrődés, repedés nélküli felfektetésére és a torta peremét takaró fondant nagyon szép, egyenletes kiélesítésére.
  • Bevonók színezése, a fondanttal való torta burkolás praktikái, trükkjei, fondant színezése, airbrush festés
  • Díszítő pántok, csatok, szíjak, táska füleinek kialakítása
  • Kedvenc márkajelzés felhelyezése
  • Hibák javítása
  • Dobozolás, 1 db saját készítésű torta elvitele

A Szolgáltató fenntartja a jogot arra, hogy a tanfolyamok  előre meghirdetett tematikáját módosítsa. A tematika módosítása az oktató privilégiuma, de lehetőség szerint minden megjelölt téma oktatásra kerül,  az viszont előfordulhat, hogy egy másik oktatási alkalommal (tanfolyam esetén).