Pop cake készítő kurzus tematika

A tanfolyam tematikája

Pop Cake “sütinyalóka” készítő workshop: 

Előkészítjük a Pop Cake tésztát. 

Előre lesütött csokoládés piskótával és lefőzött eredeti belga csokoládé krémekkel fogunk dolgozni.  

A piskótából megformázott sütigolyókat  bepálcázzuk, hűtőben dermesztjük. 

Közben többféle díszítő elemeket készítünk cukorvirág masszából, melyet színezni is lehet (masni, csipke, kis virág, pillangó stb.) 

Fehér, illetve étcsokoládéba mártjuk ki a sütiket, majd különböző díszítő elemekkel dekoráljuk. 

Fejenként 8-9 db pop cake-t fogunk készíteni, amit a tanfolyam végén természetesen mindenki hazavihet vagy elfogyaszthat.  

Minden kidolgozott receptet kinyomtatva odaadunk.

Dobozt a szállításhoz mindenkinek biztosítunk.

                     Velünk mindenki nyer!

   Pörgess és játssz velünk a kedvezményedért!

  • Egy email cím megadásával csak egyszer forgathatsz!
  • A kipörgetett kedvezmény más ajánlatainkkal nem vonható össze!
  • Egy kurzusra csak egy kedvezmény használható fel!
Pörgetek
Az adatvédelemre vonatkozó szabályzatot elfogadom és hozzájárulok a hírlevél küldéséhez.