BONBON KÉSZÍTŐ WORKSHOP

bonbon készítő workshop
Szeretnél „mesterévé” válni a csokoládé bonbon készítésnek?
Ezen a napon hüvelyes Bonbon készítő tanfolyamot tartunk. Megtanulunk csokoládét temperálni, csokoládét színezni. Készítünk transzferfóliás bonbont. Átveszünk néhány töltelék készítést, valamint a bonbon hüvelyek használatát. Betöltjük a bonbonokat, megtanuljuk a talpalást és a díszítéseket. Részleteket az óra tematikájánál találod!
Amennyiben még nem is próbáltad, de szeretnéd megtanulni, vagy esetleg próbáltad, de nem sikerült, akkor bátran vágj bele és vegyél részt a Bonbon készítő workshopunkon.
Garantáljuk, hogy utána otthon Te magad is el tudod majd készíteni a csodás formás és színes csokoládékat!
Miért érdemes eljönnöd?
AKIK MÁR KÉSZÍTETTEK BONBONT, AZOK SZÁMÁRA ISMERŐSEK LEHETNEK AZ ALÁBBI PROBLÉMÁK
- Végre sikerült elkészíteni, de végül mégsem akar kijönni a csoki a formából?
- Amint hozzáérsz, azonnal olvad, szinte puha és nem roppanós, fényes?
- A csokoládé olvasztás sem megy? Darabos lesz és vagy esetleg megég?
- Előfordult már, hogy „visszamattult” a bonbon?
- Nem sikerült a talpazás, mert kifolyt mellette a töltelék? Vagy idő előtt rákötött a talpöntésnél a csoki a formára és nem tudtad szépen lehúzni a felesleget?
Azokat a módszereket és technikákat szeretnénk megtanítani, amiket otthon is biztonsággal tudtok alkalmazni, néhány alapvető eszköz használatával.
Természetesen ezeket az óra után nálunk meg is lehet vásárolni!
AMIKET KÉSZÍTÜNK:
Bármelyik édesség készülhet az általad választott csokoládéból (fehér, tej vagy étcsokoládé).
A legjobb minőségű belga csokoládékkal dolgozunk.
A színes bonbonok színeit Te választhatod ki. Valamint a dekorációra használt magvakat, aszalt gyümölcsöket, stb. szintén a saját ízlésednek megfelelően variálhatod.
Az általad készített desszerteket természetesen hazaviheted szeretteidnek, családodnak egy oklevél kíséretében. Ezen az oktatáson is minden eszközt és alapanyagot biztosítunk.
Oktatónk: Farkas Vilmos cukrászmester
Sok szeretettel várjuk a tanulni vágyó hobbicukrászokat, cukrászokat, háziasszonyokat, és a saját készítésű kézműves édességek kedvelőit!
A jelentkezés a lenti adatlap kitöltésével, és a tanfolyami díj befizetésével történik.
További információk a jelentkezés után!

A WORKSHOP TEMATIKÁJA:
— bonbon formák előkészítése, kiöntése csokoládéval
— csokoládé temperálás a legegyszerűbb módszerrel, valamint temperálasi technikák bemutatása
— kakaóvaj használata, hogyan lesz fényes és roppanós a bonbon
— színes, design bonbonok készítése, csokoládé színezése
— töltelékek készítése ( trüffel krém, ganache, gyümölcs töltelék)
— formák betöltése
— tökéletes talpazás
Jelentkezőink az oktatás végén oklevelet kapnak!
Oktatásunk alatt korlátlan üdítő és ásványvíz fogyasztás, kávé és forró csokoládé fogyasztása rendelkezésedre áll.
A workshop ára: 29.900,-Ft
Időpontok és jelentkezés
OKTATÁSAINK HELYSZÍNE
Kedves Hallgatóink!
Új címünk 1094 Budapest, Berzenczey utca 2.
A térképre kattintva már tervezheted is az útvonalat!
Szeretettel várunk új stúdiónkban!