BONBON KÉSZÍTŐ WORKSHOP

bonbon készítő workshopok

Szeretnél „mesterévé” válni a csokoládé bonbon készítésnek?

Bonbon alap tanfolyam

Previous slide
Next slide

Ezen a napon hüvelyes Bonbon készítő tanfolyamot tartunk. Megtanulunk csokoládét temperálni, csokoládét színezni. Készítünk transzferfóliás bonbont. Átveszünk néhány töltelék készítést, valamint a bonbon hüvelyek használatát. Betöltjük a bonbonokat, megtanuljuk a talpalást és a díszítéseket. Részleteket az óra tematikájánál találod!

Amennyiben még nem is próbáltad, de szeretnéd megtanulni, vagy esetleg próbáltad, de nem sikerült, akkor bátran vágj bele és vegyél részt a Bonbon készítő workshopunkon.
Garantáljuk, hogy utána otthon Te magad is el tudod majd készíteni a csodás formás és színes csokoládékat!

A WORKSHOP TEMATIKÁJA:


— bonbon formák előkészítése, kiöntése csokoládéval
— csokoládé temperálás a legegyszerűbb módszerrel, valamint temperálasi technikák bemutatása
— kakaóvaj használata, hogyan lesz fényes és roppanós a bonbon
— színes, design bonbonok készítése, csokoládé színezése
— töltelékek készítése ( trüffel krém, ganache, gyümölcs töltelék)
— formák betöltése
— tökéletes talpazás

Jelentkezőink az oktatás végén oklevelet kapnak!

Oktatásunk alatt korlátlan üdítő és ásványvíz  fogyasztás, kávé és forró csokoládé fogyasztása rendelkezésedre áll.

bonbon

Bonbon haladó tanfolyam

IDŐPONTOK HAMAROSAN!!!

Previous slide
Next slide

Egyedülálló élményre hívunk téged ismét!

Merülj el a csokoládé varázslatos világában szakmai haladó kurzusunkon! 

Az alap Bonbon készítő workshopon már megtanulhattátok a hüvelyes bonbon készítést, a töltelékek betöltését, a csokoládé temperálást valamint a talpalást és sok egyéb fortélyt.

Mindkét workshopon megismerkedhetsz  a trüffel és a ganache készítésével, elsajátíthatod a csokoládé temperálását és tanulhatsz a csokoládé történetéről, valamint megtanulhatod a különböző csokoládé fajták alkalmazását a bonbon készítésben.

 

A WORKSHOP TEMATIKÁJA:

Ezen a haladó 4 órás kurzuson az alapvető hüvelyes bonbonkészítésen kívül, a sokkal igényesebb kézműves kézi mártásos bonbonokat is meg fogjuk tanulni. 

— Természetesen a csokoládé temperálást is megtanuljuk és gyakoroljuk. 
— Készítünk majd kézi mártásos konyakmeggy bonbont, pisztáciás marcipán bonbont. 
— Megtanuljuk, hogyan töltünk folyadékot ( alkoholt ) a bonbonokba.
— Készítünk különleges grillázs bonbont, valamint az egyik személyes kedvencemet, a bajor mandulást. 
— A hüvelyes bonbonokat pedig szép színes kakaóvaj festéssel készítjük. 
— Ezen kívül a transzferfóliák használatát is bevonjuk és megtanuljuk.
— Megtanulhatod a bonbon töltelékek elkészítését, hiszen a töltelék az egyik legfontosabb lépés a bonbon készítése során. Számos lehetőség áll rendelkezésre a különböző ízek és textúrák elkészítésére. 

A tanfolyamra hobbicukrászok és szakemberek is bátran jelentkezhetnek. Az elkészült bonbonokat természetesen mindenki hazaviheti.
A kurzus elvégzéséhez javasoljuk az alap Bonbon készítő workshop elvégzését is!

Oktatónk: Farkas Vilmos cukrászmester

A képzés ára tartalmazza az elkészült csokoládék csomagolását, kóstolót az órán készült pralinékból, a recepteket, sós süteményeket és frissítőket, valamint minden szükséges alapanyagot, a kötény és eszközeink használatát.

A tanfolyam végén minden résztvevő kap egy névre szóló oklevelet, valamint Tanúsítványt a kurzus elvégzéséről.

Maximum 9 fős csoportokban történik az oktatás, hogy minden tanuló a gyakorlatban sajátíthassa el a csokoládé készítés alapjait.

Elsősorban felnőtteknek ajánljuk, de 14 éves kortól gyermekeket is szeretettel várunk

Miért érdemes eljönnöd?

AKIK MÁR KÉSZÍTETTEK BONBONT, AZOK SZÁMÁRA ISMERŐSEK LEHETNEK AZ ALÁBBI PROBLÉMÁK 

  • Végre sikerült elkészíteni, de végül mégsem akar kijönni a csoki a formából?
  • Amint hozzáérsz, azonnal olvad, szinte puha és nem roppanós, fényes?
  • A csokoládé olvasztás sem megy? Darabos lesz és vagy esetleg megég?
  • Előfordult már, hogy „visszamattult” a bonbon?
  • Nem sikerült a talpazás, mert kifolyt mellette a töltelék? Vagy idő előtt rákötött a talpöntésnél a csoki a formára és nem tudtad szépen lehúzni a felesleget?

Azokat a módszereket és technikákat szeretnénk megtanítani, amiket otthon is biztonsággal tudtok alkalmazni, néhány alapvető eszköz használatával. 

Természetesen ezeket az óra után nálunk meg is lehet vásárolni! 

AMIKET KÉSZÍTÜNK:

Bármelyik édesség készülhet az általad választott csokoládéból (fehér, tej vagy étcsokoládé).

A legjobb minőségű belga csokoládékkal dolgozunk.
A színes bonbonok színeit Te választhatod ki. Valamint a dekorációra használt magvakat, aszalt gyümölcsöket, stb. szintén a saját ízlésednek megfelelően variálhatod. 

Az általad készített desszerteket természetesen hazaviheted szeretteidnek, családodnak egy oklevél kíséretében. Ezen az oktatáson is minden eszközt és alapanyagot biztosítunk. 

Oktatónk: Farkas Vilmos cukrászmester

Sok szeretettel várjuk a tanulni vágyó hobbicukrászokat, cukrászokat, háziasszonyokat, és a saját készítésű kézműves édességek kedvelőit! 

A jelentkezés a lenti adatlap kitöltésével, és a tanfolyami díj befizetésével történik.

További információk a jelentkezés után!

A workshopok ára: 34.900,-Ft

Áraink bruttó árak, melyek 27% áfát tartalmaznak

Időpontok és jelentkezés
Áraink bruttó árak, melyek 27% áfát tartalmaznak
Utaló fél neve, címe, cég esetén adószám. Átutalásos számlát csak az utaló fél nevére tudunk kiállítani.

OKTATÁSAINK HELYSZÍNE

Kedves Hallgatóink! 

Új címünk 1094 Budapest, Berzenczey utca 2.

A térképre kattintva már tervezheted is az útvonalat!

Szeretettel várunk új stúdiónkban!