tészta variációk Az alapoktól

2 alkalmas képzés
IMG-1281

Szívesen megtanulnád a csodás ünnepi fonott kalács elkészítésének titkát?

Vagy megtanulnád például a tökéletes hamburger buci elkészítését?

Egyszerűen csak mutassunk technikákat és titkokat a tészta készítés rejtelmeiből?

Akkor várunk szeretettel 2 alkalmas oktatásunkon!

Tanfolyamunkat eddigi résztvevőink hívták életre, hiszen kurzusainkon a gyakorlati tudáson kívül nagyon sok elméleti tudást is adunk tanulóinknak.

És a tészta készítés sok elméleti tudást igényel. Szeretnénk ebben is segítséget nyújtani Nektek!

Rengeteg napot lehetne tartani a tészta készítés oktatásából, de ezen a két napon szeretnénk a legfontosabb alap tudást átadni jelentkezőinknek, akik több részletet szeretnének megtanulni a cukrászat alapjaiból, és családjukban vagy baráti körükben szeretnék megmutatni tészta készítő tudományukat!

Miért érdemes eljönnöd?

A linzer tészta a cukrászat alapja, édes és sós változatuk elengedhetetlen egy vendégváró vagy ünnepi asztalról. Készítsük el úgy, ahogy dédszüleink, nagyszüleink tanították, és adjuk tovább ezt a hagyományt és tudást gyermekeinknek!

Mi ebben próbálunk segíteni, és ezt a filozófiát képviselni!

A kelt tészta igazi klasszikus, és a belőle készült édességeket mindenki élvezettel fogyasztja. Gondoljatok csak az aranygaluskára, a túrós táskára, a csodálatos illatú és sokféle ízű kalácsra, briósra, a káposztás lepényre, vagy egy csodás sajtos-juhtúrós- tepertős- burgonyás pogácsára. Napjainkban pedig a hamburger bucik készítése is közkedvelt téma.

Van aki azt gondolja egyszerű az elkészítésük, más pedig hozzá se mer fogni. 

Cukrászunk megmutatja mire kell figyelnetek, hogy tökéletesek legyenek süteményeitek, akár kezdő akár haladó vagy a cukrászat gyakorlásában. 

A tanfolyamon megtanuljuk a klasszikus kovász elkészítését, a tészta gyúrásának és nyújtásának technikáit. A formázásnál az alaptésztánk kétféle felhasználását is elsajátítjuk, csavart brióst és csigát készítünk, valamint ötleteket kapunk mesterünktől, hogy a tészta még mi mindenre használható.

A tematika kidolgozása során elsődleges szempont volt, hogy mindenki otthon is elkészíthesse ezeket az ízletes és csodás péksüteményeket.

TEMATIKA:

1.nap

Édes és sós linzer tészta készítése, begyúrása

Sós vendégváró sütemények formázása, magozása, sütése

Linzerek formázása, sütése

Isler készítése, csokoládé kimártása

Vajas leveles tészta készítése, hajtogatása, kakaós és fahéjas csiga készítése

2.nap

Gyúrt élesztős tészták készítése, kovász készítése

Tészták begyúrása, dagasztása, kelesztése

Briós és kalács tészta készítése

A kalács fonásának technikái, formázás

A hamburger buci készítésének titkai és készítése

 

A jelentkezés az alábbi adatlap kitöltésével és a tanfolyami díj befizetésével történik.

A tanfolyamot elvégző jelentkezőink oklevelet kapnak!

További információk a jelentkezés után!

A 2 alkalmas tanfolyam ára: 54.900,-Ft

Áraink bruttó árak, melyek 27% áfát tartalmaznak

OKTATÁSAINK HELYSZÍNE

Kedves Hallgatóink! 

Új címünk 1094 Budapest, Berzenczey utca 2.

A térképre kattintva már tervezheted is az útvonalat!

Szeretettel várunk új stúdiónkban!

Időpontok és jelentkezés
Tészta variációk az alapoktól 2 alkalmas képzés 54.900,- Ft
Áraink bruttó árak, melyek 27% áfát tartalmaznak
Utaló fél neve, címe, cég esetén adószám. Átutalásos számlát csak az utaló fél nevére tudunk kiállítani.