BONBON KÉSZÍTŐ WORKSHOP
![](https://cukeeshop.hu/wp-content/uploads/2023/02/IMG_0322-scaled.jpg)
bonbon készítő workshopok
Szeretnél „mesterévé” válni a csokoládé bonbon készítésnek?
Bonbon alap tanfolyam
Ezen a napon hüvelyes Bonbon készítő tanfolyamot tartunk. Megtanulunk csokoládét temperálni, csokoládét színezni. Készítünk transzferfóliás bonbont. Átveszünk néhány töltelék készítést, valamint a bonbon hüvelyek használatát. Betöltjük a bonbonokat, megtanuljuk a talpalást és a díszítéseket. Részleteket az óra tematikájánál találod!
Amennyiben még nem is próbáltad, de szeretnéd megtanulni, vagy esetleg próbáltad, de nem sikerült, akkor bátran vágj bele és vegyél részt a Bonbon készítő workshopunkon.
Garantáljuk, hogy utána otthon Te magad is el tudod majd készíteni a csodás formás és színes csokoládékat!
A WORKSHOP TEMATIKÁJA:
— bonbon formák előkészítése, kiöntése csokoládéval
— csokoládé temperálás a legegyszerűbb módszerrel, valamint temperálasi technikák bemutatása
— kakaóvaj használata, hogyan lesz fényes és roppanós a bonbon
— színes, design bonbonok készítése, csokoládé színezése
— töltelékek készítése ( trüffel krém, ganache, gyümölcs töltelék)
— formák betöltése
— tökéletes talpazás
Jelentkezőink az oktatás végén oklevelet kapnak!
Oktatásunk alatt korlátlan üdítő és ásványvíz fogyasztás, kávé és forró csokoládé fogyasztása rendelkezésedre áll.
![bonbon bonbon](https://cukeeshop.hu/wp-content/uploads/elementor/thumbs/bonbon-q8knmxv6dp05ivp0uyb1c1g18i0z49rdduxwript9s.jpg)
Bonbon haladó tanfolyam
IDŐPONTOK HAMAROSAN!!!
Egyedülálló élményre hívunk téged ismét!
Merülj el a csokoládé varázslatos világában szakmai haladó kurzusunkon!
Az alap Bonbon készítő workshopon már megtanulhattátok a hüvelyes bonbon készítést, a töltelékek betöltését, a csokoládé temperálást valamint a talpalást és sok egyéb fortélyt.
Mindkét workshopon megismerkedhetsz a trüffel és a ganache készítésével, elsajátíthatod a csokoládé temperálását és tanulhatsz a csokoládé történetéről, valamint megtanulhatod a különböző csokoládé fajták alkalmazását a bonbon készítésben.
A WORKSHOP TEMATIKÁJA:
Ezen a haladó 4 órás kurzuson az alapvető hüvelyes bonbonkészítésen kívül, a sokkal igényesebb kézműves kézi mártásos bonbonokat is meg fogjuk tanulni.
— Természetesen a csokoládé temperálást is megtanuljuk és gyakoroljuk.
— Készítünk majd kézi mártásos konyakmeggy bonbont, pisztáciás marcipán bonbont.
— Megtanuljuk, hogyan töltünk folyadékot ( alkoholt ) a bonbonokba.
— Készítünk különleges grillázs bonbont, valamint az egyik személyes kedvencemet, a bajor mandulást.
— A hüvelyes bonbonokat pedig szép színes kakaóvaj festéssel készítjük.
— Ezen kívül a transzferfóliák használatát is bevonjuk és megtanuljuk.
— Megtanulhatod a bonbon töltelékek elkészítését, hiszen a töltelék az egyik legfontosabb lépés a bonbon készítése során. Számos lehetőség áll rendelkezésre a különböző ízek és textúrák elkészítésére.
A tanfolyamra hobbicukrászok és szakemberek is bátran jelentkezhetnek. Az elkészült bonbonokat természetesen mindenki hazaviheti.
A kurzus elvégzéséhez javasoljuk az alap Bonbon készítő workshop elvégzését is!
Oktatónk: Farkas Vilmos cukrászmester
A képzés ára tartalmazza az elkészült csokoládék csomagolását, kóstolót az órán készült pralinékból, a recepteket, sós süteményeket és frissítőket, valamint minden szükséges alapanyagot, a kötény és eszközeink használatát.
A tanfolyam végén minden résztvevő kap egy névre szóló oklevelet, valamint Tanúsítványt a kurzus elvégzéséről.
Maximum 9 fős csoportokban történik az oktatás, hogy minden tanuló a gyakorlatban sajátíthassa el a csokoládé készítés alapjait.
Elsősorban felnőtteknek ajánljuk, de 14 éves kortól gyermekeket is szeretettel várunk
Miért érdemes eljönnöd?
AKIK MÁR KÉSZÍTETTEK BONBONT, AZOK SZÁMÁRA ISMERŐSEK LEHETNEK AZ ALÁBBI PROBLÉMÁK
- Végre sikerült elkészíteni, de végül mégsem akar kijönni a csoki a formából?
- Amint hozzáérsz, azonnal olvad, szinte puha és nem roppanós, fényes?
- A csokoládé olvasztás sem megy? Darabos lesz és vagy esetleg megég?
- Előfordult már, hogy „visszamattult” a bonbon?
- Nem sikerült a talpazás, mert kifolyt mellette a töltelék? Vagy idő előtt rákötött a talpöntésnél a csoki a formára és nem tudtad szépen lehúzni a felesleget?
Azokat a módszereket és technikákat szeretnénk megtanítani, amiket otthon is biztonsággal tudtok alkalmazni, néhány alapvető eszköz használatával.
Természetesen ezeket az óra után nálunk meg is lehet vásárolni!
AMIKET KÉSZÍTÜNK:
Bármelyik édesség készülhet az általad választott csokoládéból (fehér, tej vagy étcsokoládé).
A legjobb minőségű belga csokoládékkal dolgozunk.
A színes bonbonok színeit Te választhatod ki. Valamint a dekorációra használt magvakat, aszalt gyümölcsöket, stb. szintén a saját ízlésednek megfelelően variálhatod.
Az általad készített desszerteket természetesen hazaviheted szeretteidnek, családodnak egy oklevél kíséretében. Ezen az oktatáson is minden eszközt és alapanyagot biztosítunk.
Oktatónk: Farkas Vilmos cukrászmester
Sok szeretettel várjuk a tanulni vágyó hobbicukrászokat, cukrászokat, háziasszonyokat, és a saját készítésű kézműves édességek kedvelőit!
A jelentkezés a lenti adatlap kitöltésével, és a tanfolyami díj befizetésével történik.
További információk a jelentkezés után!
A workshopok ára: 34.900,-Ft
Áraink bruttó árak, melyek 27% áfát tartalmaznak
Időpontok és jelentkezés
OKTATÁSAINK HELYSZÍNE
Kedves Hallgatóink!
Új címünk 1094 Budapest, Berzenczey utca 2.
A térképre kattintva már tervezheted is az útvonalat!
Szeretettel várunk új stúdiónkban!