piskóta készítés titkai az alapoktól tanfolyam

4 napos képzés
vörös bársony

Miért is nevezzük tanfolyamunkat úgy, hogy Piskóta készítés az alapoktól?

Te is szeretnéd megtanulni a cukrászat alapjait, hogy utána a torta felépítése és díszítése már csak a csodás külsőt adja meg munkádnak?

Kíváncsi vagy rá?

A piskóta minden torták alapja, a sütemények királynője! 

Nem nagyon mersz belevágni a piskóta elkészítésébe? Semmi gond!

Akkor jó helyen jársz nálunk! 

Ezzel a négy alkalmas tanfolyammal szeretnénk megugorni veled az első akadályt oktató cukrászunk segítségével, hogy el tudd készteni a tökéletes torta alapokat, megtanulj mind elméleti, mind gyakorlati szinten a mindent, amit a piskótáról tudni érdemes!

Hogyan lesz tökéletes a piskótatészta?

A piskótatészta sajnos a sütemények azon csoportjába tartozik, amely a legkisebb hibát sem bocsátja meg. Jó hír viszont, hogy egyszer kell csak ráérezni a mikéntjére, utána már könnyedén menni fog az elkészítése. Oktatásunkon megmutatjuk, hogy mi a tökéletes piskóta 5 alapszabálya. 

Miért érdemes eljönnöd?

Hogyan lesz a piskót teteje egyenes? Esetleg összeesika a piskóta?

A piskótasütés közben felemelkedett, netán kifejezetten púpossá vált a teteje? Pedig szép vízszintes felületet szeretnénk? Semmi gond! Megmutatjuk Neked!

Hogyan tekerjük fel helyesen a piskótatekercset?

Aggodalomra szintén nincs okunk, ha elsajátítjuk a tuti technikát, sikerülni fog. Ahhoz, hogy a piskótatekercs tésztája könnyed állagú, ruganyos és egyenletes legyen, létezik pár szuper javaslat. Lássuk ezeket is!

Hogyan tehetjük izgalmassá a piskótánkat?

A legegyszerűbb módja a tészta különlegessé tételének az, ha felturbózzuk némi plusz ízzel. Mutatunk belőle tanfolyamunkon néhányat!

Ezt a tanfolyamunkat is a nagyon szép számú, már nálunk tanult jelentkezőink hívták életre, hiszen jelezték nagyon sokan felénk, hogy szükségük lenne ilyen irányú oktatásra is. Megkérdeztük őket, és cukrászaink összeállítottak egy tanfolyamot, melyben bízunk benne sok mindenre választ és segítséget tudunk nyújtani!

A krémekkel egy másik tanfolyamban fogunk foglalkozni, természetesen ezen tanfolyamon is érintjük őket, ahogyan a torta írását is, de ebben a négy alkalomban szeretnénk tényleg igazán profivá tenni tanulóinkat a piskóta készítés rejtelmeiben!

Örömünkre szolgál, hogy az elmúlt évek nehézségei között sokan kezdtek otthon sütni és főzni a családnak. A mi célunk minden oktatásunkkal az, hogy segítsünk abban, hogy aki nálunk szeretne tanulni, minden tudást megkapjon a cukrászat minden szegmenséből. 

Azt mondják, cukrászat nem is szakma, hanem egy életérzés. Egy biztos: ha ezt a hivatást választod, nem csak a saját, hanem mások napjait is megédesíted majd! 

Piskóta tanfolyamunkon nagyon sok kérdésedre választ fogsz kapni, a tanfolyam végén pedig biztosan elégedett leszel a megszerzett tudásoddal, és a szeretteid által nyújtott megelégedettséggel.

Az elkészült munkáidat minden alkalommal hazaviheted szeretteidnek!

A jelentkezés az alábbi adatlap kitöltésével és a tanfolyami díj befizetésével történik.

A tanfolyamot elvégző jelentkezőink oklevelet kapnak!

További információk a jelentkezés után!

a tanfolyam tematikája

1.nap

Piskóta elmélet, fajtái, elkészítésük

Alap  18-as piskóta karika készítése, sütése 

Piskóta lapok készítése, sütése, piskóta tekercsek, ízes rolád készítése

Öntetek készítése, praktikák, lehetőség, kérdések

Trüffel krém elkészítése

2.nap

Zacher 14-es torta karika készítése, sütése, töltése, burkolása és díszítések ( csoki)

Trüffel 14-es torta karika készítése, sütése, töltése és díszítések

Torta dekorálási technikák, táblák és a torta írása

 

3.nap

Lisztmentes és cukormentes piskóták készítése elmélet és gyakorlat

Cukor és mindenmentes piskóta készítése

Máktorta készítése, töltése és díszítése a tanult technikákkal

Eszterházy tészta készítése

4.nap

A tanult technikák gyakorlása

Az elegáns és kifinomult Vörös bársony torta tészta sütése, töltése és díszítése

Málnalekvár, svájci vajkrém, tejszínes-mascarpone krém

Izomalt díszítések gyakorlása, használata

A 4 alkalmas tanfolyam ára: 79.900,-Ft

OKTATÁSAINK HELYSZÍNE

Kedves Hallgatóink! 

Új címünk 1094 Budapest, Berzenczey utca 2.

A térképre kattintva már tervezheted is az útvonalat!

Szeretettel várunk új stúdiónkban!

Időpontok és jelentkezés
Piskóta készítés titkai az alapoktól tanfolyam 79.900,- Ft
Utaló fél neve, címe, cég esetén adószám. Átutalásos számlát csak az utaló fél nevére tudunk kiállítani.