MOUSSE TORTA WORKSHOP

Mousse torta készítés tükörglazúrral

(2 alkalmas workshop)

Nyitott vagy a francia desszertek finomságaira és eleganciájára? Elkápráztatnád szeretteidet a francia cukrászat titkainak elsajátításával?
Previous slide
Next slide

Akkor várunk tematikus kurzusainkon, melyeken olyan modern technikákat sajátíthatsz el, amelyek minden esetben követik a jelenkori cukrászati trendeket. 

Ezen a kétnapos workshopon a mousse torta elkészítését tanuljuk meg az alapoktól, így a piskóta elkészítésétől a textúrák kialakításán és a krémek összeállításán át egészen a dekorációig. 

A mousse torta workshopon megtanulhatjátok, hogy hogyan épülnek fel a mousse torták, milyen különböző inzerteket használunk a tortákban, együtt elkészítünk egy gyümölcs inzertet, egy tejszínes krémet, megtanuljuk a vajas lapok és a ropogós elem, valamint magának a mousse-nak az elkészítését is. 

A kurzuson meghatározott ízben, meghatározott dekorációval készítjük el az édességeket, ettől eltérni, egyedi kéréseknek eleget tenni ezen a tanfolyamon nem tudunk, erre a magán órák keretében van lehetőség. A workshopon a résztvevők e-mailben és kinyomtatva is megkapják a recepteket. A workshopon kitérünk az esetleges hiba lehetőségekre, a különböző íz variációkra, láthattok néhány egyszerű, ám annál hasznosabb apró praktikát, amelyek nagyban megkönnyítik a munkát. A tanfolyamon mindenkivel személyesen is foglalkozunk, ezért a pontos tematikát mindig az aktuális csoport összetételéhez igazítjuk. Minden csoporttal a lehető legtöbb és legváltozatosabb süteményeket készítjük el figyelembe véve az egyéni tanulási sebességet! Barátságos, egymás segítő környezetben dolgozunk, ahol a kezdőknek sem kell zavarban lenniük és a gyakorlottabbak is hallhatnak újdonságokat! Az elkészült finomságokat a kurzus végén haza is lehet vinni, a jókedv és a sikerélmény pedig garantált! 

A tanfolyam során szakszerű segítséggel minden résztvevő (akár a teljesen kezdők is) összeállítja a saját 12 szeletes mousse tortájukat, amelyet a workshop másnapján dekorálunk, így a kész tortát haza is lehet vinni. 

A workshopon 1 meghatározott ízben, meghatározott dekorációval készítjük el a tortát, melyen lépésről lépésre beszéljük át a recepteket és a technológiákat, melyek minden esetben francia mestercukrászok receptúráira épülnek.

Minden workshopon más és más torta készül el, így aki gondolja több oktatásunkon is részt vehet!

Számunkra nagyon fontos a minőség, ezért kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozunk, helyi termelők tejtermékeinek felhasználásával.

Oktatásunk alatt korlátlan üdítő és ásványvíz fogyasztás, kávé és forró csokoládé fogyasztása rendelkezésedre áll. 

A kurzus végén minden résztvevőnk oklevelet kap!

A jelentkezés a lenti adatlap kitöltésével, és a tanfolyami díj befizetésével történik.

További információk a jelentkezés után!

Sok szeretettel várjuk a tanulni vágyó hobbicukrászokat, cukrászokat, háziasszonyokat, és a saját készítésű kézműves édességek kedvelőit!

A workshop ára: 69.900,-Ft

Áraink bruttó árak, melyek 27% áfát tartalmaznak

OKTATÁSAINK HELYSZÍNE

Kedves Hallgatóink! 

Új címünk 1094 Budapest, Berzenczey utca 2.

A térképre kattintva már tervezheted is az útvonalat!

Szeretettel várunk új stúdiónkban!

Időpontok és jelentkezés
Áraink bruttó árak, melyek 27% áfát tartalmaznak
Utaló fél neve, címe, cég esetén adószám. Átutalásos számlát csak az utaló fél nevére tudunk kiállítani.