habzsákos díszítések és technikák kurzus
Szeretnéd megtanulni az igazi trükköket, hogy profin kezeld és használd a habzsákot?
Szeretnél úgy bánni a habzsákkal, mint a profi cukrászok?
Búcsúzz el a konyhát beterítő krémektől, csináld meg az utánozhatatlan tortadekorációdat és díszítsd tökéletesen az eltervezett tortáidat!
Mi szívesen megtanítunk erre!
Aki próbálkozott már habzsákkal díszíteni, tudja, hogy a roppant egyszerűnek tűnő eszköz használata azért rejt némi kihívást magában. Sőt…!
Jó hírünk viszont az, hogy már egy 4 órás kurzus alkalmával, és egy kis gyakorlással elsajátíthatod azt a tudást, amivel profi módon tudsz bánni a habzsákkal, és megtanulhatod a díszítési technikák legtöbbjét, a díszítő csövek és a habzsák profi használatát, mellyel tortadekorációd igazán egyedi és különleges lehet!
Mivel a mennyiség sem mindegy: egy összetett tortánál egyszerre több krémet is habzsákokba kell töltenünk, így sokszor egyszerre nem csak egy habzsákkal kell dolgozni, hanem többel. Itt már nagyon fontos a jó technika, és a használat helyessége!
A szép díszítéshez a profi technika mellett változatos díszítőfejekre is szükség van, így fogunk tudni különböző formájú és mintájú krémeket, habokat nyomni a tortáinkra.
Miért érdemes eljönnöd?
A süteményekre is igaz, hogy a külső megfog, a belső megtart!
Különösen az első ránézés fontos, amit sok esetben figyelembe veszünk, ha választásra kerül a sor.
Nem csoda, hogy például egy cukrászat pultjában megcsodálható tortadekorációkat látva a precíz háziasszonyok is arra törekszenek, hogy a családjuknak készített desszertek ne csak finomak, de szépek és megkapóak is legyenek.
De a tortákat nem csak ezért díszítjük! Azért is, mert ennek során teljesen szabadjára engedhetjük a fantáziánkat, és elmerülhetünk az alkotás örömében. Akár hobbi, akár hivatás szintjén hódolunk a cukrászatnak, a sütésnek, tortadíszítésnek, a munkálatokhoz érdemes megszereznünk az alaptudást, amely megkönnyíti a dolgunkat.
A habzsákkal való díszítés technikája összetett. Nagyon fontos a krém állaga, a habzsák tartása és a megfelelő díszítőcső kiválasztása!
A megfelelő díszítőcsövek használatával, a megfelelően megválasztott vajkrémes alapanyagokkal, tökéletesen lehetünk képesek utánozni a valódi virágokat, mind méretben, mind struktúrában, mind külsőben.
Sok időt spórolhatunk egy tortadekoráció elkészítésekor, az esetleg előre elkészített virágokkal, mely egy jól fagyasztható krém használatával, tökéletesen kivitelezhető!
A virágtechnikák között a díszítőcsöves dekoráció elkészítése jelentősen kevesebb időráfordítással jár, amivel igazán különleges, egyedi tortadekorációt készíthetünk.
Itt most ezt tanítjuk meg Neked!
A virágok készítéséhez szükséges egyszerű eszközkészlet, ami nem több akár 7-10 db díszítőcsőnél nagyon kedvező befektetés. Ezekkel már csak a fantáziánk szab határt a változatosnál változatosabb, színpompás tortadekorációk készítésében.
Cukrászmestereink, oktatóink Rád figyelnek, hogy mindent megtanulj nálunk az adott témákban.
Cukrász oktatásainkon rendelkezésedre állnak a legprofibb eszközök, anyagok, melyekkel saját magad által elkészített tortáidat természetesen haza is viheted megmutatni szeretteidnek! Hobbicukrász kurzusainkon mindent megtanulhatsz az édességek világából, amiben eddig akár bizonytalan voltál.
Hiszünk abban, hogy a tortakészítés, a tortadíszítés, a tortadekorációs elemek (tortadesign) megismerése egy kreatív és alkotó tevékenység, mely szórakoztat, kikapcsol, összehoz és valódi maradandó élményt ad résztvevőinknek.Sokan ajándékba adják szeretteiknek a tanfolyamon való részvételt, mely a visszajelzések alapján mindig csodás és felejthetetlen örömöt jelent a résztvevőknek!
Cukrász oktatásaink mottója: ” Az édes álmok valóra válnak!” Mi pedig próbálunk ehhez minden segítséget és tudást megadni!
A kurzus ára: 29.900,-Ft
Áraink bruttó árak, melyek 27% áfát tartalmaznak
Időpontok és jelentkezés
OKTATÁSAINK HELYSZÍNE
Kedves Hallgatóink!
Új címünk 1094 Budapest, Berzenczey utca 2.
A térképre kattintva már tervezheted is az útvonalat!
Szeretettel várunk új stúdiónkban!