HABZSÁKOS DÍSZÍTÉSEK ÉS TECHNIKÁK KURZUS

Habzsákos díszítések és technikák kurzus

habzsákos díszítések és technikák
gyakorlati kurzus

Szeretnéd megtanulni az igazi trükköket, hogy profin kezeld és használd a habzsákot?

Szeretnél úgy bánni a habzsákkal, mint a profi cukrászok?

Búcsúzz el a konyhát beterítő krémektől, csináld meg az utánozhatatlan tortadekorációdat és díszítsd tökéletesen az eltervezett tortáidat!

Mi szívesen megtanítunk erre!

IMG-4620

Aki próbálkozott már habzsákkal díszíteni, tudja, hogy a roppant egyszerűnek tűnő eszköz használata azért rejt némi kihívást magában. Sőt…!

Jó hírünk viszont az, hogy már egy 4 órás kurzus alkalmával, és egy kis gyakorlással elsajátíthatod azt a tudást, amivel profi módon tudsz bánni a habzsákkal, és megtanulhatod a díszítési technikák legtöbbjét, a díszítő csövek és a habzsák profi használatát, mellyel tortadekorációd igazán egyedi és különleges lehet!

Mivel a mennyiség sem mindegy: egy összetett tortánál egyszerre több krémet is habzsákokba kell töltenünk, így sokszor egyszerre nem csak egy habzsákkal kell dolgozni, hanem többel. Itt már nagyon fontos a jó technika, és a használat helyessége!

A szép díszítéshez a profi technika mellett változatos díszítőfejekre is szükség van, így fogunk tudni különböző formájú és mintájú krémeket, habokat nyomni a tortáinkra.

A süteményekre is igaz, hogy a külső megfog, a belső megtart!

Különösen az első ránézés fontos, amit sok esetben figyelembe veszünk, ha választásra kerül a sor.

Nem csoda, hogy például egy cukrászat pultjában megcsodálható tortadekorációkat  látva a precíz háziasszonyok is arra törekszenek, hogy a családjuknak készített desszertek ne csak finomak, de szépek és megkapóak is legyenek.

De a tortákat nem csak ezért díszítjük!  Azért is, mert ennek során teljesen szabadjára engedhetjük a fantáziánkat, és elmerülhetünk az alkotás örömében. Akár hobbi, akár hivatás szintjén hódolunk a cukrászatnak, a sütésnek, tortadíszítésnek, a munkálatokhoz érdemes megszereznünk az alaptudást, amely megkönnyíti a dolgunkat.

A habzsákkal való díszítés technikája összetett. Nagyon fontos a krém állaga, a habzsák tartása és a megfelelő díszítőcső kiválasztása!

A megfelelő díszítőcsövek használatával, a megfelelően megválasztott vajkrémes alapanyagokkal, tökéletesen lehetünk képesek utánozni a valódi virágokat, mind méretben, mind struktúrában, mind külsőben.

Sok időt spórolhatunk egy tortadekoráció elkészítésekor, az esetleg előre elkészített virágokkal, mely egy jól fagyasztható krém használatával, tökéletesen kivitelezhető!

A virágtechnikák között a díszítőcsöves dekoráció elkészítése jelentősen kevesebb időráfordítással jár, amivel igazán különleges, egyedi tortadekorációt készíthetünk.

Itt most ezt tanítjuk meg Neked!

A virágok készítéséhez szükséges egyszerű eszközkészlet, ami nem több akár 7-10 db díszítőcsőnél nagyon kedvező befektetés. Ezekkel már csak a fantáziánk szab határt a változatosnál változatosabb, színpompás tortadekorációk készítésében.

Ajándékozz utalványt!

Érdekel

A tanfolyam ára: 19.900,- forint

A tanfolyam tematikáját itt olvashatod

MEGNÉZEM

A tanfolyam időpontjai

Jelentkezz most!

Utaló fél neve, címe, cég esetén adószám. Átutalásos számlát csak az utaló fél nevére tudunk kiállítani.

                     Velünk mindenki nyer!

   Pörgess és játssz velünk a kedvezményedért!

  • Egy email cím megadásával csak egyszer forgathatsz!
  • A kipörgetett kedvezmény más ajánlatainkkal nem vonható össze!
  • Egy kurzusra csak egy kedvezmény használható fel!
Pörgetek
Az adatvédelemre vonatkozó szabályzatot elfogadom és hozzájárulok a hírlevél küldéséhez.