ITÁLIA VARÁZSLATOS DESSZERTJEI TANFOLYAM

Itália Varázslatos desszertjei tanfolyam

2 alkalmas képzés
A nemzeti konyhák közül az olasz gasztronómia az, ami hamar világhódító útra indult, és bizony sokunk szívét meg is nyerte. A pizzák és tésztaételek mellett a desszertek is nagyon népszerűek Olaszországban. De mi lehet a titkuk? Talán az egyszerűségben rejlik a titok, amely párosul a csodálatos ízek világával? Talán a mennyiségben rejlik a titok? Vagy talán csak az érzésben, ami páratlan… Az életérzés?
Mille Feuille

Szeretnénk, ha tanfolyamunkon ezt is megéreznétek!
Az olasz desszertek nem csak híresek, de változatosak, érdekesek és persze nagyon finomak is.

Az olasz desszertek nem csak híresek, de változatosak, érdekesek és persze nagyon finomak is. 

Az olasz gasztronómia rendkívül változatos, hiszen minden tartománynak megvan a saját jellegzetes étele, itala és olasz desszertje.  A desszertek elkészítési módjában is nagy különbségek vannak az északi és a déli tartományok között.

Nehéz lenne szűk listát készíteni a legjobbakból, leginkább ezért van nehéz dolgunk abban, hogy ebben a két alkalmas olasz desszertek tanfolyamban mit mutassunk meg Nektek a legjobbakból! De sikerült, és összeállítottuk Nektek!

 A népszerű olasz desszertek története!

Ezeken az alkalmakon sütünk és főzünk, magunk készítjük a piskótákat (még a babapiskótát is), a krémeket, megtanuljuk az olasz tészták készítését, és az olasz desszertek titkait, rejtelmeit!

Amiket készíteni fogunk ezen a 2 napon: 

  • Ricottás, pisztáciás Cannolo
  • Tiramisu desszert újragondolva
  • Sorrentói Delizia
  • Cantucci
  • Sajttorta fagylalt paradicsomlekvárral
  • Roppanós Profitterol csokiöntettel
  • Mille Feuile friss gyümülcsökkel
  • Epres bazsalikomos Panna Cotta torta

        Oktató: Farkas Vilmos cukrászmester

        A kurzus időtartama alatt ásványvíz, tea, üdítők, kávé a rendelkezésedre áll. Kötényt, eszközöket biztosítunk, az elkészült édességeket pedig természetesen hazaviheted családodnak.

        Összefoglalva:

        • Nincs szükség előképzettségre
        • Nem kell magaddal hozz semmit
        • Eszközöket, kötényt, alapanyagokat és csomagolást is biztosítjuk
        • Minden praktikát és receptet hazavihetsz!

        A célunk az, hogy megtanítsuk Nektek a legkülönlegesebb olasz desszerteket , és még otthoni környezetben is elkészíthetőek legyenek számotokra ezek a finomságok. Gazdag ízvilág, könnyű és jó minőségű töltelékek jellemzik az olasz desszerteket.

        Kihagyhatatlan alkalomnak ígérkezik ez a két alkalmas tanfolyam azok számára, akiket – mikor Olaszországban járnak – elbűvöl a pasticceria-k csodálatos világa, a finoman illatozó, gazdag sütemények széles kínálata, az aranyló tálcákon díszelgő remekművek látványa. 

        Cukrászmesterünk Vilmos legfőbb célja az, hogy bevezessen mindenkit, az olasz cukrászműhelyek rejtett világába.

        A kurzusra regisztrálni kell, melyet a webshopban történő vásárlással tudsz megtenni. Jelentkezésedet a kért adatok megadásával tudod regisztrálni, a tanfolyam részvételi díjának átutalásával pedig véglegesíteni tudod a jelentkezést, melyre 48 óra áll rendelkezésedre.

        Kérjük válassz a szabad időpontok közül, majd vásárold meg a tanfolyamot. A vásárlást követően egy visszaigazoló e-mailt kapsz majd, mely a jelentkezés véglegesítését jelzi. 

        A kurzusok minimális létszáma 6 fő – ez alatt nem áll módunkban megtartani az oktatást. Ebben az esetben természetesen felvesszük veled a kapcsolatot és egyeztetünk új időpontot.

        További információkat az ÁSZF-ben találsz. Várunk szeretettel!

        A 2 alkalmas tanfolyam ára: 69.900,-Ft

        Áraink bruttó árak, melyek 27% áfát tartalmaznak

        OKTATÁSAINK HELYSZÍNE

        Kedves Hallgatóink! 

        Új címünk 1094 Budapest, Berzenczey utca 2.

        A térképre kattintva már tervezheted is az útvonalat!

        Szeretettel várunk új stúdiónkban!

        Időpontok és jelentkezés
        Áraink bruttó árak, melyek 27% áfát tartalmaznak
        Utaló fél neve, címe, cég esetén adószám. Átutalásos számlát csak az utaló fél nevére tudunk kiállítani.