KÉZZEL HÚZOTT HÁZI RÉTESEK WORKSHOP

kézzel húzott házi rétesek workshop

Hogyan is készül a húzott rétes? Hogyan nem szakad el a tészta? Hogyan tekerjük fel? Hogyan süssük igazán ropogósra? Hogyan készülnek a finomabbnál finomabb töltelékek?
Previous slide
Next slide

Amennyiben ezekre a kérdésekre is keresed a gyakorlati választ, és szeretnéd megtudni az igazi házi rétes készítés titkait, várunk szeretettel workshopunkon!
Ezen az órán egy régi misztikumról hull le a lepel, gyerekkori emlékek elevenednek fel, sőt talán gyerekkori álmok válnak valóra, amikor a saját magunk készített tésztát húzzuk ki az asztalokat körbejárva, és töltjük kedvünkre a finomabbnál finomabb saját készítésű és ízű töltelékekkel. Helyben, melegen kóstolhatunk, és ha meg bírjuk állni, hogy ne faljuk fel az összeset, még a családnak is juthat kóstoló. Lepd meg családodat saját készítésű finomsággal, amelynek szakmai fogásait Tibor
mestercukrászunk vezetésével sajátíthatod el, és olyan alapvető dolgokat tanulhatto meg, hogy melyik a megfelelő liszt, milyen a tökéletesen dagasztott tészta, és melyek a tökéletes kézmozdulatok, amelyekkel dolgoznunk kell a tökéletes eredményért.

Amilyen réteseket készítünk: Almás, Fahéjas almás, Tökös-mákos, Mákos, Meggyes mákos, Túrós, Barackos túrós, Áfonyás túrós, Káposztás

Tematika:
– Rétestészta begyúrása, pihentetése
– A rendelkezésre álló alapanyagokból az egyéni kívánságoknak megfelelő ízek kiválasztása, megbeszélése
– Töltelékek előkészítése, kimérése, alma csíkokra szeletelése
– Nyújtási technika bemutatása, majd egyéni gyakorlása
– Rétesek megtöltése, lemezre helyezése, sütése

Oktató: Szabó Tibor mestercukrász

A réteseket mindenki kisütve helyben fogyaszthatja, és haza is viheti természetesen.
A kurzus időtartama alatt ásványvíz, tea, üdítők, kávé a rendelkezésedre áll.
Kötényt, eszközöket biztosítunk, az elkészült édességeket pedig természetesen
hazaviheted családodnak.

Összefoglalva:

  • Nincs szükség előképzettségre,
  • Nem kell magaddal hozz semmit,
  • Eszközöket és alapanyagokat is biztosítjuk,
  • Minden praktikát és receptet hazavihetsz!

A kurzusra regisztrálni kell, melyet a webshopban történő vásárlással tudsz megtenni. Jelentkezésedet a kért adatok megadásával tudod regisztrálni, a tanfolyam részvételi díjának átutalásával pedig véglegesíteni tudod a jelentkezést, melyre 48 óra áll rendelkezésedre.
Kérjük válassz a szabad időpontok közül, majd vásárold meg a tanfolyamot. A vásárlást követően egy visszaigazoló e-mailt kapsz majd, mely a jelentkezés véglegesítését jelzi. A kurzusok minimális létszáma 6 fő, ez alatt nem áll módunkban megtartani az oktatást. Ebben az esetben természetesen felvesszük veled a kapcsolatot és egyeztetünk új időpontot. További információkat az ÁSZF-ben találsz.

Várunk szeretettel!

A workshop ára: 34.900,-Ft

OKTATÁSAINK HELYSZÍNE

Kedves Hallgatóink! 

Új címünk 1094 Budapest, Berzenczey utca 2.

A térképre kattintva már tervezheted is az útvonalat!

Szeretettel várunk új stúdiónkban!

Időpontok és jelentkezés
Áraink bruttó árak, melyek 27% áfát tartalmaznak
Utaló fél neve, címe, cég esetén adószám. Átutalásos számlát csak az utaló fél nevére tudunk kiállítani.