habzsákos díszítések és technikák tematika

  • Résztvevők bemutatkozása 
  • Alapanyagok, eszközök bemutatása
  • 20 cm-es piskóta betöltése vanília ízű puding alapú vajkrémmel, a betöltés habzsákkal         történik, a krémmel való formázás gyakorlása spatulával, a torta hűtése
  • Kb. 1 órás cukrász bemutató a habzsák technika és krémdíszítés technikáiról
  • A torta díszítése, díszítő hab használata, habzsák betöltésének praktikái
  • Krémek színezése, többféle habdíszítés a gyakorlatban
  • Saját krémdíszítés, idomcsövek, díszítőfejek használata, a habzsák helyes használata és     annak gyakorlása
  • Tortadekorációk elkészítése
  • Fotózás, dobozolás

A Szolgáltató fenntartja a jogot arra, hogy a tanfolyamok  előre meghirdetett tematikáját módosítsa. A tematika módosítása az oktató privilégiuma, de lehetőség szerint minden megjelölt téma oktatásra kerül,  az viszont előfordulhat, hogy egy másik oktatási alkalommal (tanfolyam esetén).