habzsákos díszítések és technikák tematika

  • Résztvevők bemutatkozása 
  • Alapanyagok, eszközök bemutatása
  • 20 cm-es piskóta betöltése vanília ízű puding alapú vajkrémmel, a betöltés habzsákkal         történik, a krémmel való formázás gyakorlása spatulával, a torta hűtése
  • Kb. 1 órás cukrász bemutató a habzsák technika és krémdíszítés technikáiról
  • A torta díszítése, díszítő hab használata, habzsák betöltésének praktikái
  • Krémek színezése, többféle habdíszítés a gyakorlatban
  • Saját krémdíszítés, idomcsövek, díszítőfejek használata, a habzsák helyes használata és     annak gyakorlása
  • Tortadekorációk elkészítése
  • Fotózás, dobozolás

A Szolgáltató fenntartja a jogot arra, hogy a tanfolyamok  előre meghirdetett tematikáját módosítsa. A tematika módosítása az oktató privilégiuma, de lehetőség szerint minden megjelölt téma oktatásra kerül,  az viszont előfordulhat, hogy egy másik oktatási alkalommal (tanfolyam esetén). 

Replica tag heuer daytona replica rolex datejust replica