HABZSÁKOS DÍSZÍTÉSEK ÉS TECHNIKÁK KURZUS TEMATIKA

Habzsákos díszítések és technikák kurzus tematika

A tanfolyam tematikája

– Résztvevők bemutatkozása 

– Alapanyagok, eszközök bemutatása

– 20 cm-es piskóta betöltése vanília ízű puding alapú vajkrémmel, a betöltés habzsákkal         történik, a krémmel való formázás gyakorlása spatulával, a torta hűtése

– Kb. 1 órás cukrász bemutató a habzsák technika és krémdíszítés technikáiról

– A torta díszítése, díszítő hab használata, habzsák betöltésének praktikái

– Krémek színezése, többféle habdíszítés a gyakorlatban

– Saját krémdíszítés, idomcsövek, díszítőfejek használata, a habzsák helyes használata és     annak gyakorlása

– Tortadekorációk elkészítése

– Fotózás, dobozolás

                     Velünk mindenki nyer!

   Pörgess és játssz velünk a kedvezményedért!

  • Egy email cím megadásával csak egyszer forgathatsz!
  • A kipörgetett kedvezmény más ajánlatainkkal nem vonható össze!
  • Egy kurzusra csak egy kedvezmény használható fel!
Pörgetek
Az adatvédelemre vonatkozó szabályzatot elfogadom és hozzájárulok a hírlevél küldéséhez.