habzsákos díszítések és technikák tematika
- Résztvevők bemutatkozása
- Alapanyagok, eszközök bemutatása
- 20 cm-es piskóta betöltése vanília ízű puding alapú vajkrémmel, a betöltés habzsákkal történik, a krémmel való formázás gyakorlása spatulával, a torta hűtése
- Kb. 1 órás cukrász bemutató a habzsák technika és krémdíszítés technikáiról
- A torta díszítése, díszítő hab használata, habzsák betöltésének praktikái
- Krémek színezése, többféle habdíszítés a gyakorlatban
- Saját krémdíszítés, idomcsövek, díszítőfejek használata, a habzsák helyes használata és annak gyakorlása
- Tortadekorációk elkészítése
- Fotózás, dobozolás
A Szolgáltató fenntartja a jogot arra, hogy a tanfolyamok előre meghirdetett tematikáját módosítsa. A tematika módosítása az oktató privilégiuma, de lehetőség szerint minden megjelölt téma oktatásra kerül, az viszont előfordulhat, hogy egy másik oktatási alkalommal (tanfolyam esetén).