minitorta díszítő kurzus tematika

  • Bemutatkozás, regisztráció.
  • Alapanyagok, eszközök bemutatása és azok használata.
  • A tortaburkolás technikája, alapdíszítések kiszúrókkal
  • Általunk sütött 16 cm átmérőjű piskóta vanília ízű vajkrémmel való betöltése, bevonása.
  • kb.1 órás cukrász bemutató a díszítések technikáiból
  • Virág és egyéb díszítések gyakorlása, a díszítő elemek elkészítése, márványozás
  • A hűtés után a tortát burkoló anyaggal ( fondant) burkoljuk, majd tetszés szerint díszítjük. Különös figyelmet fordítunk a fondant gyűrődés, repedés nélküli felfektetésére és a torta peremét takaró fondant nagyon szép egyenletes kiélesítésére.
  • Bevonók színezése, a fondanttal való torta burkolás praktikái, trükkjei
  • Hibák javítása
  • Fotózás, dobozolás, egy darab saját készítésű torta elvitele.

A Szolgáltató fenntartja a jogot arra, hogy a tanfolyamok  előre meghirdetett tematikáját módosítsa. A tematika módosítása az oktató privilégiuma, de lehetőség szerint minden megjelölt téma oktatásra kerül,  az viszont előfordulhat, hogy egy másik oktatási alkalommal (tanfolyam esetén). 

Replica tag heuer daytona replica rolex datejust replica