Minitorta készítő kurzus tematika

A kurzus tematikája

– Bemutatkozás, regisztráció.

– Alapanyagok, eszközök bemutatása és azok használata.

– A tortaburkolás technikája, alapdíszítések kiszúrókkal

– Általunk sütött 16 cm átmérőjű piskóta vanília ízű vajkrémmel való betöltése, bevonása.

– kb.1 órás cukrász bemutató a díszítések technikáiból

– Virág és egyéb díszítések gyakorlása, a díszítő elemek elkészítése, márványozás

-A hűtés után a tortát burkoló anyaggal ( fondant) burkoljuk, majd tetszés szerint díszítjük. Különös figyelmet fordítunk a fondant gyűrődés, repedés nélküli felfektetésére és a torta peremét takaró fondant nagyon szép egyenletes kiélesítésére.

-Bevonók színezése, a fondanttal való torta burkolás praktikái, trükkjei

-Hibák javítása

-Fotózás, dobozolás, egy darab saját készítésű torta elvitele.

                     Velünk mindenki nyer!

   Pörgess és játssz velünk a kedvezményedért!

  • Egy email cím megadásával csak egyszer forgathatsz!
  • A kipörgetett kedvezmény más ajánlatainkkal nem vonható össze!
  • Egy kurzusra csak egy kedvezmény használható fel!
Pörgetek
Az adatvédelemre vonatkozó szabályzatot elfogadom és hozzájárulok a hírlevél küldéséhez.