minitorta díszítő kurzus tematika

  • Bemutatkozás, regisztráció.
  • Alapanyagok, eszközök bemutatása és azok használata.
  • A tortaburkolás technikája, alapdíszítések kiszúrókkal
  • Általunk sütött 16 cm átmérőjű piskóta vanília ízű vajkrémmel való betöltése, bevonása.
  • kb.1 órás cukrász bemutató a díszítések technikáiból
  • Virág és egyéb díszítések gyakorlása, a díszítő elemek elkészítése, márványozás
  • A hűtés után a tortát burkoló anyaggal ( fondant) burkoljuk, majd tetszés szerint díszítjük. Különös figyelmet fordítunk a fondant gyűrődés, repedés nélküli felfektetésére és a torta peremét takaró fondant nagyon szép egyenletes kiélesítésére.
  • Bevonók színezése, a fondanttal való torta burkolás praktikái, trükkjei
  • Hibák javítása
  • Fotózás, dobozolás, egy darab saját készítésű torta elvitele.

A Szolgáltató fenntartja a jogot arra, hogy a tanfolyamok  előre meghirdetett tematikáját módosítsa. A tematika módosítása az oktató privilégiuma, de lehetőség szerint minden megjelölt téma oktatásra kerül,  az viszont előfordulhat, hogy egy másik oktatási alkalommal (tanfolyam esetén).