minitorta díszítő kurzus tematika
- Bemutatkozás, regisztráció.
- Alapanyagok, eszközök bemutatása és azok használata.
- A tortaburkolás technikája, alapdíszítések kiszúrókkal
- Általunk sütött 16 cm átmérőjű piskóta vanília ízű vajkrémmel való betöltése, bevonása.
- kb.1 órás cukrász bemutató a díszítések technikáiból
- Virág és egyéb díszítések gyakorlása, a díszítő elemek elkészítése, márványozás
- A hűtés után a tortát burkoló anyaggal ( fondant) burkoljuk, majd tetszés szerint díszítjük. Különös figyelmet fordítunk a fondant gyűrődés, repedés nélküli felfektetésére és a torta peremét takaró fondant nagyon szép egyenletes kiélesítésére.
- Bevonók színezése, a fondanttal való torta burkolás praktikái, trükkjei
- Hibák javítása
- Fotózás, dobozolás, egy darab saját készítésű torta elvitele.
A Szolgáltató fenntartja a jogot arra, hogy a tanfolyamok előre meghirdetett tematikáját módosítsa. A tematika módosítása az oktató privilégiuma, de lehetőség szerint minden megjelölt téma oktatásra kerül, az viszont előfordulhat, hogy egy másik oktatási alkalommal (tanfolyam esetén).